O nama

Poštovani,

Politička, ekonomska, biznis i druga kretanja, zahtevaju bolje upozavanje građana sa programima finansijskih institucija koje danas dominiraju u Srbiji. Korisnost toga je da građani što bolje iskoriste finansijske kredite, koji im se nude. Keš Ček je finansijska institucija koja se bavi pružanjem finansijske podrške pravnim i fizickim licima na osnovu založne stvari ili hipoteke. Koristeći naše usluge želja nam je da ponudimo preduzetnicima i građanima da prevaziđu svoje finansijske poteškoće i reše pozitivno svoju poslovnu karijeru.

Keš Ček je preduzeće sa sedištem u Beogradu, a zastupljeni smo širom Srbije gde posluju naše filijale.

U svim gradovima Srbije imamo odličnu poslovnu saradnju sa državnim firmama i institucijama, privatnim sektorom, kao i sa fizičkim licima.

Mnogi zaposleni građani nisu kreditno sposobni, mnoga pravna lica su u trenutnim blokadama, ali Keš Ček je tu da reši sve Vaše probleme uz mnogo lakšu proceduru nego da idete kod komšija i rođaka. Zaposlenim građanima nudimo mogućnost da preko našeg preduzeća podignu kredite na administrativnu zabranu.

Nudimo Vam unovčavanje čekova. Zašto da uzimate robu u čekovima, kad u Keš Čeku možete da dobijete KEŠ za ČEK.

Ako Vam je preko potreban novac, a imate nakit za koji Vas vežu drage uspomene, ne morate ga prodavati. Možete ga založiti, a mi ćemo Vam u visini vrednosti Vašeg nakita odobriti pozajmicu. Još jedna pogodnost koja Vam može biti interesantna jeste da sami možete kreirati dan i mesec otplate Vašeg kredita.

Dovoljno je samo da posetite našu poslovnicu u Vašem gradu i mi garantujemo uspeh. Pored toga možete založiti zlato, automobile, nekretnine i drugo.

NEKA KEŠ ČEK BUDE MESTO VAŠEG SIGURNOG POSLOVANJA

© Copyright 2017. Keš Ček d.o.o. Sva prava su zadržana.

Nudimo vam potpunu sigurnost uz zagarantovanu diskreciju.